tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kesätyylin perusteet

Nyt on paras aika kaivaa vaatekaapin perukoilta, vaatehuoneesta, kanahäkkivarastoista ja perunakellareista kaikki kesäiset vaatteet, kasata ne olohuoneen lattialle ja tehdä pieni inventaario. Tässä neljän kategorian lista läpikäytäväksi.

Yläosa
Kesällä paidat ovat tyypillisesti värikkäämpiä ja kasuaalimpia. Säästä sekä henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen voit valita kauluspaidan (katso myös edellinen postaus), pikeepaidan, vaarinpaidan tai T-paidan. Jos olet ulkona iltaan asti, on suositeltavaa pitää neuletta mukana, vaikka preppymäisesti harteilla roikkumassa. Jos haluat käyttää irtotakkia, pettämätön valinta on beige tai sininen kevytrakenteinen puuvillatakki.

Gant Rugger Cotton-Piqué Polo Shirt


Alaosa
Jos denim ahdistaa helteessä, käytä chinoja. Kesäisiä chinoja saa lukuisissa väreissä ja ne näyttävät hyvältä lahkeet käärittynä. Jos on oikeasti lämmin, chinoshortsit pikeepaitaan yhdistettynä toimii kuin itse hiilimonoksidi. Kokeilunhaluisemmat kaverit saattavat innostua myös cargohousuista. Kyllä, tarkoitin reisitaskuhousuja.

J.Crew Stanton Cotton-Twill Shorts


Jalkaan
Kesällä kengät ovat kevyitä. Esimerkiksi pujehduskengät, mokkasiinit tai tennarit. Dandymmän yksilön jalkaan voi eksyä myös tupsuloaferit. Kasuaalit kesäkengät eivät viihdy sukkien seurassa. Jos kengät tuntuvat epämukavilta ilman sukkia, toimiva ratkaisu on käyttää loaferisukkia, jotka jäävät kenkien sisälle näkymättömiin. Jos sinun on välttämättä piilotettava ruma nilkkatatuointi, käytä täysipituisia sukkia. Nilkkasukat ovat no-no.

Quoddy Leather Boat Shoes


Asusteet
Kesätyylissä asusteet nousevat tärkeään osaan. Pienissä asusteissa väreillä ja yksityiskohdilla voi leikkiä huoletta. Laita päähän ajattomat aurinkolasit, pujota kelloon värikäs ranneke ja housuihin kangasvyö. Jos löydät itsesi irtotakin tai puvun sisältä, ripusta neulesolmio kaulaan.

Ray-Ban Clubmaster Acetate and Metal Sunglasses


Kuvat ja linkitetyt esimerkkituotteet ovat Mr Porter -nettikaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti