tiistai 5. maaliskuuta 2013

Neuleita

Jos vaatekaapissasi on muutama näyttävä neule, pärjäät melko pienellä määrällä kauluspaitoja ja housuja. Neuletta vaihtamalla voit muuttaa asusi kokonaisilmeen aivan toisenlaiseksi. Tässä muutama malli, jolla on vaikea mennä vikaan.

Lampaanvillainen O-kaulusneule
Tyylikkään arkipukeutumisen kuningas. Pue kauluspaidan tai T-paidan päälle. Mitä pehmeämpää ja pörröisempää villaa, sitä parempi.Tätä ei juuri tarvitse pestä, kunhan muistat tuulettaa välillä.

(Kuva: Ivy Inspired, Neuleet: J. Press)

Merinovillainen V-kaulusneule
Ohut merinoneule sopii enemmän tai vähemmän muodolliseen kerrospukeutumiseen. V-aukollisessa neuleessa paidan kaulus ja kuosi sekä mahdollinen solmiokin näkyvät paremmin verrattuna pyöreäkauluksiseen malliin.

(John Smedley)

Shaalikauluksinen neuletakki
Toimii talvella lämmittävänä kerroksena paidan ja päällystakin välissä, kesällä voit korvata tällä takin kokonaan. Neuletakki on helppo riisua ja pukea kun kaipaat viilennystä tai lisälämpöä. Tämä klassinen vapaa-ajanneule pääsee oikeuksiinsa chinojen ja vaalean oxford-paidan seurassa.

(Barbour)

Submariner
Merimiehen konnankauluksinen villaneule suojaa niin Atlantin tyrskyiltä kuin yleiseltä tyylittömyydeltä. Tämän neuleen kanssa et tarvitse kauluspaitaa etkä kaulahuivia. Laatuvalmistajalta hankittuna kestää elinikäsi.

(North Sea Clothing)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti